Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Human World, avagy Siralmas énnéköm


Tesla Teátrum

2018. február 21. 19:00

Táncszínházi burleszk

Időutazásra hívja közönségét a PR-Evolution Dance Company! A múlt „mélységes mély kútjába” vezetik majd nézőiket a táncosok – vak se vezethetne bátrabban világtalant – sötét, veszélyes helyekre, mikor majd reformátorok hirdetik az igét, szenvedi a török igát egyharmadnyi ország, s Bornemissza Péternek nincs „jó Budában” lakása.
Huszt vára ad otthont Péterünknek átmenetileg, interjút készíteni vele próbálkozhat bárki, ha van (lesz) kérdése, bátorsága. A hely kerítéssel körülvéve biztonságosnak látszik, a béke szigete is lehetne akár, ha lakóit nem fertőzte volna meg az ’ármány’ (az egymás elleni vad acsarkodás.) Hogy kigyógyulnak-e majd belőle… („a harcot, melyet őseink vívtak, békévé oldhatja-e az emlékezés”), mit rejt a múlt méhében a jövő? – nos erről tudhat meg ezt, azt, s egyebeket is a néző!  

 

Táncművészek:

Guzmics Petra, Hortobágyi Brigitta, Haruka Kobayashi, Radvánszki Beatrix, Krizsán Dániel, Matkovics Norbert, Csizmadia Tamás
Zene: Szirtes Edina/ Mókus, Gergely Attila, Mekis Dániel
Riporternő, szinkronhang: Tolnai Klára

Szövegíró: Oláh-Horváth Sára
Díszlet: Kókai Roland
Operatőr: Szandtner Dániel, Spengler László
Filmrendező: Bánovits Ottó
Koreográfusok: Zachár Lóránd, Nemes Zsófia
Dramaturg, tanácsadó: Hegedűs Sándor
Rendező: Nemes Zsófia